Jack’s Extra Speciale Mahjong Spellen

  • Ocean Mahjong
  • Mahjong Deluxe 3
  • World's Greatest Temples Mahjong 2
  • Winter Mahjong
  • Forest Mahjong
  • Denda Games Club Card
Button_denda_club

Mahjong spelletjes

Ben jij niet te stoppen wanneer je Mahjong spelletjes speelt? Dan ben je met de Mahjong spellen van Denda Games hier op de juiste plaats! Gratis uitproberen? Download ze nu en begin direct met spelen.
Mahjong spelletjes

Mahjong spelletjes of varianten daarop zijn al eeuwenoud en komen uit Azië. Het spel mahjong is ooit als bordspel bedacht en werd door meerdere mensen tegelijk gespeeld. Tegenwoordig zijn Mahjong spellen ook immens populair onder de liefhebbers van online spellen en kun je nu ook in je eentje het spel spelen.

De basis van een mahjong spelletje, ook wel geschreven als Mahjongg of Mah-Jong, is dat je als speler “paren” moet maken om zodoende stenen weg te spelen. Inzicht en snelheid van denken zijn de twee belangrijkste eigenschappen die je moet beheersen om een Mahjong spel te kunnen spelen.

In het speelveld moet je zo snel mogelijk proberen alle “paren” (stenen met hetzelfde plaatje of teken) weg te klikken. Meestal staan er op deze stenen Chinese tekens of Aziatische karakters/plaatjes. In een Mahjong spel kun je alleen de stenen selecteren(aanklikken), die aan de rand of in het midden staan het is dus een kwestie van goed kijken en puzzelen. Wanneer je twee stenen hebt weggespeeld worden de onderliggende stenen zichtbaar.

Uiteraard hebben we bij Denda Games een mooie selectie met de beste Mahjong spellen voor je gemaakt zodat je urenlang speelplezier hebt met deze Aziatische hersenkrakers!

Enkele bekende en zeer populaire Mahjong spelletjes zijn: Mahjong Quest en LUXOR Mahjong