Over Denda Games

Wie zijn wij?

Denda Games is uitgever van Nederlands en Franstalige casual games, computerspelletjes voor je PC, Nintendo DS, Nintendo Wii en downloadspelletjes. Denda Games is opgericht in 2007 en is retail-marktleider onder de uitgevers van betaalbare “casual games” op PC CD-ROM in de Benelux.

Toen het aantal online verkopen van zoek en vind, time management, 3 op een rij, Mahjong, avontuur, strategie, puzzel en kaartspelletjes aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, zag Denda Games al snel een potentieel succes in het uitbrengen van deze online spelletjes in de winkels.

Het aanbod casual games in het assortiment van Denda Games gegroeid tot meer dan 450 titels. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een nieuw online download spelletje en wekelijks een spel op CD-rom uit te brengen.

Denda Games werkt samen met de beste en meest toonaangevende ontwikkelaars en uitgevers over de hele wereld.

Om kwalitatief hoogwaardige download spelletjes voor de consument te kunnen uitbrengen heb je als uitgever een brede groep top-onwikkelaars nodig, die net als Denda Games gaan voor het bieden van een goed spel, gevarieerd aanbod, het bieden van de best mogelijke ondersteuning richting klanten en het leveren van de nieuwste, meest populaire casual games. Denda Games heeft een prachtige, uitgebreide groep ontwikkelaars aan zich weten te binden en werkt al jaren met veel plezier samen met deze partijen.

Iedereen kan deel uit maken van de Denda Casual Games Familie

Denda Games, is zeer actief op meerdere social media platformen en heeft veel direct contact met haar klanten. Denda Games is actief op Facebook, Twitter en heeft een eigen Hyvespagina. De leden van de Denda Casual Games Club krijgen al het Denda nieuws direct te horen, kan deelnemen aan acties en prijsvragen maar is bovenal lid van de Denda Games Familie en kan daardoor ervaringen uitwisselen met andere leden van de club, helpdeskvragen stellen en extra ondersteuning krijgen.