Wat zijn DendaJacks?

Hartelijk welkom op de download portal van Denda Games, de website voor de beste Nederlandstalige download spelletjes! Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je vanaf nu gaan sparen voor “DendaJacks”.

Wat zijn DendaJacks? DendaJacks zijn spaarpunten die je van Denda Games cadeau krijgt bij het aanschaffen van een Denda-game, deze zitten op zowel een downloadspel als op de meeste spellen die je in de winkel kunt kopen. Dat niet op alle spellen die je in de winkel koopt DendaJacks zitten heeft te maken met de eenvoudige reden dat we vanaf een bepaalde datum zijn begonnen met het vergeven van de spaarpunten en het niet mogelijk was om de spellen van voor die datum te voorzien van DendaJacks.

DendaJacks kun je gebruiken als korting op download spelletjes of inwisselen op de speciale “DendaJacks-pagina”. Op deze pagina staan 20 geselecteerde spellen die je door het inwisselen van 100 DendaJacks GRATIS kunt aanschaffen.

DendaJacks zijn niet in te wisselen voor spellen die verkocht worden in de winkels.

Hoe werkt het DendaJacks spaarsysteem?

Om DendaJacks te kunnen sparen moet je je eerst registreren op de Denda Games website. Dit is heel eenvoudig, je moet je emailadres hier invullen en je kunt aan de slag.

Er zijn 3 manieren om DendaJacks te verzilveren:

  1. Koop een download spel van €9,99 voor €2,99 + 70 DDJ
  2. Koop een downloadspel van €9,99 voor €5,99 + 40 DDJ
  3. Lever 100 DendaJacks in voor een downloadspelletje op de DendaJacks-pagina

Hier staan 20 geselecteerde spellen waaruit je kunt kiezen. De spellen op deze pagina zijn de enige downloadspellen die je zonder een transactie te doen kunt aanschaffen met DendaJacks.

Hoe kan ik DendaJacks registreren?

Zodra je een spel van Denda Games aanschaft (PC/CDR of download) ontvang je voor elk spel 10 DendaJacks. Als je een download-spel via onze website aanschaft worden er automatisch 10 DendaJacks op je account bijgeschreven. Voor aanschaf van een Collectors Editions ontvang je 20 DendaJacks.

Voor een PC/CDR spel dien je zelf de DendaJacks te registeren. Zodra je een spel hebt geïnstalleerd verschijnt er een beginscherm met in de linker kolom de tekst ‘Spaar Nu’ Je dient hierop te klikken om het spel te registeren voor de 10 gratis DendaJacks, vervolgens wordt je doorverwezen naar de Denda Games website om het spel daadwerkelijk te registeren.

Je klikt dan op de knop ‘product registeren’. Hierna zijn de DendaJacks bijgeschreven en toegevoegd aan je account.

Wanneer zitten er geen DendaJacks op spellen?

Er zitten geen DendaJacks op Denda Games Bundels en Denda Games behoudt het recht om tijdens speciale kortingsacties geen extra DendaJacks toe te voegen aan de spellen.

Extra voordeel voor Denda Games Club Card houders

Clubcard houders kunnen alle spellen 3 maanden na release aanschaffen tegen inlevering van 100 DendaJacks. Dus als Clubcard houder mag je ook buiten de DendaJacks-pagina games uitzoeken en betalen met DendaJacks.

Betalen met DendaJacks

Wanneer je DendaJacks hebt gespaard begint het allerleukste van sparen… Het uitgeven!

Hoe werkt het betalen met DendaJacks?

Dit zijn de stappen die je moet volgen om succesvol een Denda Game te betalen met DendaJacks. Zoek eerst een download spel uit op de Denda Games website.

Bijvoorbeeld: Mystery Stories – Mountains of Madness, klik op de afbeelding van het spel en je komt nu op de landings/productpagina van deze game. Klik op de blauwe knop “Koop Spel”, wanneer je deze knop aanklikt ga je “direct” naar het betaalscherm en daar zie je aan de rechterkant een aantal verschillende betaalopties staan.

Kies hier de optie “70 DendaJacks + €2,99” of “40 DendaJacks + 5,99” en klik op “Nu inwisselen” om de DendaJacks in te wisselen en het spel met korting te kopen. Als je nu onderaan de pagina kijkt is er een felgroene knop met de tekst “Bevestig bestelling” verschenen, wanneer je hier op klikt wordt je doorgelinkt naar de betaalpagina van iDEAL. Vervolgens rond je de transactie van €2,99 af.

Wanneer je al deze stappen hebt opgevolgt zijn er 70 DendaJacks afgeschreven van je tegoed en ben je de trotse bezitter van een Denda game gekocht met korting. In je account is het zojuist uitgekozen download spelletje toegevoegd.

Namens het Denda Games Team wens ik je heel veel speelplezier toe!

DendaJacks zijn alleen in te wisselen voor een online spelletje en zijn niet in te wisselen voor geld.