Helpdesk » Windows 10 Problemen »

Ik heb een spel in de winkel gekocht en kan deze niet installeren omdat ik de foutmelding “Unable to open D:\[Naam Spel]_Setup.exe. The application doesn’t exist or acces denied” ontvang.

Plaats het spel in uw Cd-rom speler en ga naar “Start” en klik op “Verkenner”. Klik aan de linkerkant van het scherm op “Deze PC”. Klik met de rechtermuisknop op “Dvd-rw-station (D:) en kies voor openen. Dubbelklik op [Naam Spel]_Setup.