Waarom ziet mijn spel er scheef uit of werkt de optie "volledig scherm" niet?

Als je problemen hebt met de weergave van het spel, dan kan het mogelijk liggen aan de beeldschermresolutie. Volg de onderstaande stappen om je beeldschermresolutie aan te passen.

Windows XP

1. Klik met je rechtermuisknop op je bureaublad en selecteer Eigenschappen.
  2. Klik op het tabblad Instellingen.
  3. Verander je beeldschermresolutie naar 1024 x 768 (of hoger) en klik op OK.
  4. Heropen je spel.

Windows 7

1. Klik met je rechtermuisknop op je bureaublad en selecteer Beeldschermresolutie.
  2. Verander je beeldschermresolutie naar 1024 x 768 (of hoger) en klik op OK.
  3. Heropen je spel.

Windows Vista

1. Klik met je rechtermuisknop op je bureaublad en selecteer Personaliseren.
  2. Selecteer Beeldscherminstellingen.
  3. Verander je beeldschermresolutie naar 1024 x 768 (of hoger) en klik op Toepassen > OK.
  4. Heropen je spel.

Kies voor Venster-modus

Als je problemen blijft ondervinden bij het spelen van een spel op Volledig Scherm, probeer het dan te spelen in een Venster. Ga in het spel naar het hoofdmenu, ga naar Opties en verwijder het vinkje voor Volledig Scherm