Toegangsfout bij het opstarten

Een toegangsfout kan meerdere oorzaken hebben. Het kan worden veroorzaakt door je antivirus pakket, een oude driver van je videokaart, of een oude versie van DirectX. Hieronder vindt je de uitleg over het bijwerken van je software.

Videokaart bijwerken:

Allereerst moet je weten welke videokaart je bezit. Hier kun je achter komen door in de instellingen van je computer te kijken.

Voer de merknaam en het type van je videokaart in op www.google.nl en zoek naar de website van de fabrikant. Op de website van de fabrikant kun je nogmaals op type nummer zoeken. Zo kom je bij de juiste gegevens.

Kijk op de website van de fabrikant om te zien of er nieuwe drivers beschikbaar zijn voor je videokaart. Vervolgens installeer je deze drivers en start je de computer opnieuw op. Nu zou het spel weer moeten werken.

DirectX updaten

Het probleem kan ook opgelost worden door een nieuwe versie van directX te downloaden. De nieuwste versie kun je vinden op Google.

Start na deze oplossingen even je computer opnieuw op. Zo kunnen de instellingen doorgevoerd worden.