Helpdesk » Specifieke vragen »

Greed - The Mad Scientist loopt vast.

De oplossing voor ‘Greed - The Mad Scientist’ is als volgt:

1. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en kies voor “Bestandslocatie openen”
  2. Dubbelklik op “Data”
  3. Klik op “Levels”
  4. Verwijder de map “04_Reception”
  5. Download het bestand in de volgende link: http://www.denda.com/system/Update20151118.zip
  6. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en kies voor “Knippen”
  7. Ga terug naar de map “Levels”
  8. Klik op de rechtermuisknop in de map en kies voor “Plakken”

Start het spel nu op en je kunt het spel zonder problemen verder spelen.