Helpdesk » Mijn Gegevens / Mijn Account »

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt altijd op de knop “Wachtwoord Vergeten” klikken om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Klik op de knop “inloggen”. Deze knop vindt je rechts bovenaan de website.

Vervolgens klik je op de knop “Wachtwoord Vergeten”

Er zal nu een venster verschijnen waar je het e-mail adres kunt invoeren waar je mee geregistreerd bent op onze website. Als je dit gedaan hebt dan wordt er automatisch een e-mail naar het e-mail adres gestuurd met daarin de instructies om je wachtwoord te wijzigen.