Helpdesk » Melding Virusscanner »

Melding Norton Virusscanner

Helaas kan het voorkomen dat Norton een virus detecteert tijdens het downloaden van een van onze spellen. Echter, Denda Games kan u met 100% zekerheid garanderen dat alle games veilig zijn.

Al onze games zijn voorzien van een digitale handtekening en hebben een licentie van Microsoft. De games worden niet eerder op onze website geplaatst voordat deze uitvoerig getest zijn. Wij zijn momenteel bezig om dit probleem structureel te verhelpen zodat u deze melding niet meer ontvangt.

Wanneer u Norton ingeschakeld heeft en er wordt een ‘WS.Reputation.1’ melding gedetecteerd dan wordt het spel automatisch van uw systeem verwijderd. U dient uw computer even opnieuw op te starten zodat alle gegevens van het spel verwijderd worden. Wanneer uw computer opnieuw opgestart is dient u Norton uit te schakelen. Dit doet u door met de rechtermuisknop op het Norton icoontje te klikken, vervolgens klikt u op uitschakelen en kiest u voor ‘Tot systeem opnieuw opstart’. Download, installeer en activeer het spel. Start vervolgens uw computer opnieuw op en u kunt het spel spelen.

Natuurlijk laten wij deze keuze aan u om dit wel of niet te doen.