Zodra ik mijn spel heb gedownload krijg ik een groot paars vlak met een zwart kruis.

Oplossing 1.

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en kies voor “Eigenschappen”.

Kies vervolgens voor het tabblad “Compatibiliteit”.
Zet nu de compatibiliteitsmodus op “Windows XP (Servicepack 2)”
Vink nu het vakje “Dit programma als Administrator uitvoeren”.

Klik vervolgens op ”Toepassen” en probeer nu het programma nog eens op te starten.

Oplossing 2.

Mocht bovenstaande beschrijving geen oplossing bieden dan kun je het beste het spel via de snelkoppeling opstarten en via het kruisje rechts bovenin weer weg te klikken.
Dit dien je te herhalen totdat het juiste activatiescherm naar voren komt.
Het is belangrijk om dit wel te herhalen zodat het spel de juiste verbinding met je computer kan maken. Het activatiescherm zal dan vanzelf naar voren komen.
Ook kan het helpen om het spel even volledig van je computer te verwijderen en opnieuw te downloaden. Let er dan wel op dat je daarna de compatibiliteit wel eerst weer even aanpast.