Ik krijg alleen de gratis demoversie terwijl ik het spel wel heb gekocht.

Oplossing 1

Het kan zijn dat je computer aangeeft dat je nog maar een reeds aantal minuten hebt om te spelen terwijl je het spel wel hebt aangeschaft.
Je dient dan even de demoversie van 60 minuten volledig te verwijderen van je computer.
Je kan een spel als volgt volledig verwijderen: Start  configuratiescherm  programma’s & onderdelen.
Je klikt dan op het desbetreffende spel en dan op ‘verwijderen’.
Vervolgens log je je in op onze website en klikt rechts bovenin op ‘mijn account’.
Hier ziet u een overzicht van ‘mijn games’. Vanuit hier kun je het volledige spel opnieuw downloaden.
Ook wordt de activatiecode hier vermeld.

Oplossing 2

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en kies voor “Eigenschappen”.

Kies vervolgens voor het tabblad “Compatibiliteit”.
Zet nu de compatibiliteitsmodus op “Windows XP (Servicepack 2)”
Vink nu het vakje “Dit programma als Administrator uitvoeren”.

Klik vervolgens op ”Toepassen” en probeer nu het programma nog eens op te starten.