Helpdesk » Download spellen en activatie »

Als ik mijn spel heb gedownload en geïnstalleerd en ik wil het opstarten krijg ik de foutmelding: Verbindingsproblemen. Hoe kan ik dit oplossen?

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en kies voor eigenschappen. Kies vervolgens voor het tabblad "Compatibiliteit".

• Zet nu de compatibiliteitsmodus op Windows XP (Servicepack 2)
  • Vink nu het vakje aan voor: Dit programma met Admin rechten opstarten.
  • Klik vervolgens op toepassen en probeer nu het programma nog eens op te starten.

Het spel zou nu moeten werken.