Helpdesk » Download spellen en activatie »

Activatiecode werkt niet

Oplossing 1:

Het kan zijn dat je activatiecode niet werkt doordat je het cijfer 0 (nul) verwart met de letter O. Onze codes worden alleen samengesteld met het cijfer 0 (nul). Er zal dus nooit een letter O in de code kunnen zitten.

Oplossing 2:

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en kies voor “Eigenschappen”

Vervolgens kies je voor het tabblad "Compatibiliteit"

Zet nu de compatibilieitsmodus op Windows XP (Servicepack 2) en vink het vakje “Dit programma als Administrator uitvoeren” aan.

Klik nu op “Toepassen” en op “Ok” en probeer het spel opnieuw te starten. Het spel zal nu wel de vordering opslaan.

Oplossing 3:

Mocht het spel na de oplossing nog steeds aangeven dat de code niet juist is of dat de code niet werkt, neem dan even contact op met de Helpdesk van Denda Games. Onze medewerkers kunnen dan de code nakijken en controleren of deze juist is.