Helpdesk » Denda Games Club Card »

Denda Games Club Card

Als lid van de Denda Games Club Card betaal je een bedrag vooruit in ruil voor Game Credits. Met een Game Credit kun je een spel naar keuze downloaden. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een nieuw downloadspel toe te voegen, waardoor het aanbod inmiddels is gegroeid to meer dan 850 spellen. Als lid van de Denda Games Club Card kun je ieder spel downloaden voor een bedrag van € 5,99, inclusief de spellen die in “Jack’s Koopjeshoek”staan.

Welke kosten zijn verbonden aan de Denda Games Club Card?

Er zijn drie varianten mogelijk van de Denda Games Club Card;

3 maanden voor € 19,99
6 maanden voor  € 35,99
12 maanden voor € 74,99

Welke spellen kan ik allemaal krijgen met de Denda Games Club Card?

Alle spellen die op de Denda Games website staan vermeld voor een prijs van € 9,99 én € 6,99 (dit zijn de spellen in “Jack’s Koopjeshoek”). Een uitzondering op de spellen die aangeschaft kunnen worden met de Denda Games Club Card geldt op de spellenbundels (2 in 1) en op Collector’s Edition-spellen.

Wat gebeurd er met de spellen als ik mijn lidmaatschap op de Denda Games Club Card opzeg?

Alle door jou aangeschafte spellen bij Denda Games blijven jouw eigendom, ook als je het lidmaatschap op de Denda Games Club Card beëindigd hebt. Je kunt overigens altijd weer lid worden van de Denda Games club Card en opnieuw genieten van de extra aantrekkelijke prijzen.

Hoe kan ik een spel aanschaffen met een Game Credit die ik heb verkregen na mijn aanmelding voor de Denda Games Club Card?

Na het voltooien van je betaling voor de Denda Games Club Card zal er, afhankelijk van je keuze, iedere maand voor een periode van 3, 6 of 12 maanden een nieuwe Game Credit in je account worden geplaatst (een overzicht van de hoeveelheid Game Credits die je te besteden hebt, kun je altijd vinden op de pagina “Mijn account”). Op de betaalpagina van het spel dat je wilt aanschaffen zal aan de rechterkant de betaaloptie “Game Credit” geactiveerd zijn als je in het bezit bent van Game Credits. Als je geen Game Credits (meer) hebt, dan zal de betaaloptie “Game Credit” niet actief zijn.

Kan ik na mijn aanmelding voor de Denda Games Club Card alle spellen aanschaffen voor de speciale prijs van € 5,99?

Ja dat kan. Na je aanmelding voor de Denda Games Club Card zal er, afhankelijk van je keuze voor een periode van 3, 6 of 12 maanden, op iedere 1e dag van de maand automatisch een Game Credit in je account worden geplaatst. Dit houdt in dat je iedere maand minimaal1 Denda Game aanschaft voor de speciale prijs van € 5,99. Maar omdat je lid bent geworden van de Denda Games Club Card bieden wij je de mogelijkheid om eindeloos spellen aan te schaffen voor de speciale prijs van € 5,99 (i.p.v. € 6,99 of € 9,99). Als je bent ingelogd op de Denda Games-website herkent het systeem dat je lid bent van de Denda Games Club Card en zal daardoor de aanschafprijzen van de spellen voor jou automatisch aanpassen naar de speciale prijs van € 5,99 (met uitzondering van spellenbundels en Collector’s Edition-spellen).

Hoe kan ik meer spellen aanschaffen voor maar € 5,99 tijdens mijn lidmaatschap op de Denda Games Club Card als ik mijn Game Credit(s) al heb verbruikt?

Als je de Game Credits van je lidmaatschap op de Denda Games Club Card al verbruikt hebt, dan zal de betaaloptie “Game Credit” niet meer actief zijn. Maar de overige betaalopties (iDeal, PayPal en Bancontact/MisterCash) zijn actief en kunnen dus gebruikt worden. Je hoeft alleen maarde betaling van het spel van jouw keuze te voltooien en het spel zal aan je account worden toegevoegd. Zo haal je dus nog veel meer voordeel uit je lidmaatschap op de Denda Games Club Card.

Moet ik rekening houden met een opzegtermijn als ik mijn lidmaatschap op de Denda Games Club Card niet wil verlengen?

Nee dat hoeft niet. Je kunt op elk gewenst moment je lidmaatschap op de Denda Games Club Card opzeggen. Je lidmaatschap loopt dan door tot de laatste dag van de laatste maand van je lidmaatschap en zal vervolgens automatisch stoppen. Je ontvangt dan geen Game Credit meer in je account en kunt dan geen gebruik meer maken van de speciale prijzen voor het aanschaffen van spellen op de website van Denda Games.

Wat gebeurd er met mijn Game Credits als ik mijn lidmaatschap op de Denda Games Club Card wil opzeggen/heb opgezegd?

Je kunt de door jou aangeschafte Game Credits gebruiken tot de laatste dag van de maand waarin je het lidmaatschap op de Denda Games Club Card niet hebt verlengt.