Helpdesk » Algemeen »

Waarom kan ik een spel niet eerst uitproberen voordat ik het aanschaf?

Het is u wellicht bij meerdere spellen opgevallen dat de “Speel nu” knop is verdwenen en vervangen is voor de DRM FREE knkop.

Graag brengen wij u op de hoogte van deze wijziging en proberen wij u hiermee uit te leggen waarom wij hiervoor gekozen hebben.

DRM FREE staat voor “Without Digital Rights Management”, simpelweg wil dit zeggen dat het product vrij zonder registratiecode te gebruiken is.

Bijna 95% van alle problemen die ontstaan bij het downloaden van een spel op onze website hebben betrekking op de gratis versie. Door deze gratis versie is het namelijk noodzakelijk om een spel alleen met een zogeheten “Activatiecode” vrij te kunnen schakelen en volledig te kunnen spelen. Wij vinden het zeer belangrijk dat als u als klant een product koopt op onze website, dit product zonder problemen te gebruiken is. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om het betaalde product gebruikersvriendelijker te maken, dit is helaas ten koste gegaan van de gratis versie.

Hieronder vindt u alle voordelen op een rijtje van deze vernieuwde versie:
-             Geen activatiecode meer nodig om het spel te activeren;
-             Doordat er geen activatiecode meer nodig is, zijn alle problemen omtrent deze code verleden tijd;
-             Download de spellen eenvoudig opnieuw vanuit uw account na het aanschaffen van een nieuwe computer.                    De activatiecode in het verleden was maar 3 pogingen geldig, dit probleem is nu ook verholpen;
-             Installatie van het spel is een stuk eenvoudiger geworden;
-             Mocht het spel toch niet werken om welke reden dan ook, dan staat onze helpdesk voor u   klaar;
-             Niet goed geld terug garantie! Mocht het spel niet naar behoren functioneren, dan kan dit binnen 14 dagen en                retourneren wij uw geld zonder problemen.