Spel niet kunnen opslaan

Het kan voorkomen dat je een spel niet kunt opslaan. Dit komt doordat er een instelling verkeerd staat in je computer waardoor het spel niet opgeslagen kan worden. Dit probleem is te verhelpen met onderstaande oplossing.

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en kies voor “Eigenschappen”

Vervolgens kies je voor het tabblad “Compatibiliteit”

Zet nu de compatibilieitsmodus op Windows XP (Servicepack 2) en vink het vakje “Dit programma als Administrator uitvoeren” aan.

Klik op “Toepassen” en op “Ok” en probeer het spel opnieuw te starten. Het spel zal nu wel de vordering opslaan.