terug
Typ je vraag hier:

Head_tech_icon Technische vragen

Foutmelding “Error: Label not Found” Deze foutmelding wordt veroorzaakt doordat de drivers van je videokaart verouderd zijn. Dit probleem is op te lossen door even deze zogeheten “Drivers” te vernieuwen. Hieronder kun j... Onveilig spel volgens virusscanner Helaas kan het voorkomen dat een antivirus pakket deze melding weergeeft als je een spel probeert te downloaden. Bepaalde virusscanners zien de spelletjes van Denda Games als schadelijk en daard... Spel loopt vast of onduidelijk beeld Mocht je spel vastlopen of heb je een slecht beeld hebben bij het spelen van het spel dan zijn waarschijnlijk de programma’s die video-effecten aanroept niet goed bijgewerkt. Hieronder kun... Spel niet kunnen opslaan Het kan voorkomen dat je een spel niet kunt opslaan. Dit komt doordat er een instelling verkeerd staat in je computer waardoor het spel niet opgeslagen kan worden. Dit probleem is te verhelpen m... Toegangsfout bij het opstarten Een toegangsfout kan meerdere oorzaken hebben. Het kan worden veroorzaakt door je antivirus pakket, een oude driver van je videokaart, of een oude versie van DirectX. Hieronder vindt je de uitle... Waarom ziet mijn spel er scheef uit of werkt de optie "volledig scherm" ... Als je problemen hebt met de weergave van het spel, dan kan het mogelijk liggen aan de beeldschermresolutie. Volg de onderstaande stappen om je beeldschermresolutie aan te passen. Windows XP... Bij het downloaden van een Denda Game maakt mijn antivirus-software meld... Helaas kan het voorkomen dat antvirus-software deze melding geeft als je een spel van ons probeert te downloaden. Enkele virusscanners zien de downloads van Denda Games als schadelijk en daardoo... Waarom kan ik mijn spel niet in de venstermodus spelen? Je dient even de beeldschermresolutie te wijzigen. Het beste kun je de resolutie op 1024x768 zetten. Je kan de beeldschermresolutie aanpassen door met de rechtermuisknop op uw bureaublad te klik... Waarom blijft mijn spel crashen, loopt het vast, of krijg ik een zwart o... Als je spel vastloopt, hapert, of als het programma zichzelf afsluit, zijn de beeldscherminstellingen van je computer waarschijnlijk niet geschikt voor het spel of niet goed ingesteld. Deze prob... Waarom krijg ik een toegangsfout bij het installeren, laden of spelen va... Een toegangsfout zegt niet gelijk dat de foutmelding te maken heeft met het installeren, laden of het spel. Deze foutmelding kan veroorzaakt worden door een antivirus programma, verouderd stuurp...