Helpdesk » Melding Virusscanner »

Melding AVG Virusscanner

Helaas kan het voorkomen dat AVG een ‘Win32’ melding detecteert tijdens het downloaden van een van onze spellen. Echter, Denda Games kan u met 100% zekerheid garanderen dat alle games veilig zijn.

Al onze games zijn voorzien van een digitale handtekening en hebben een licentie van Microsoft. De games worden niet eerder op onze website geplaatst voordat deze uitvoerig getest zijn.Wij zijn momenteel bezig om dit probleem structureel te verhelpen zodat u deze melding niet meer ontvangt.

De tijdelijke oplossing, zodat u de spellen kunt blijven spelen, is:

1. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en kies ‘Eigenschappen’
  2. Klik op het tabblad ‘Snelkoppeling’. Hier ziet u de regel ‘Doel’ staan
  3. Selecteer het ‘Doel’ en kopieer deze
  4. Open AVG
  5. Klik op ‘Opties’ en klik vervolgens op ‘Geavanceerde instellingen’
  6. Klik links van de pagina op ‘Uitzonderingen’
  7. Klik op ‘Uitzondering toevoegen’
  8. Selecteer ‘bestand’ als type uitzondering
  9. Plak in dit veld het gekopieerde ‘Doel’ en verwijder de aanhalingstekens
  10. Vink alle drie de uitzonderingsopties aan
  11. Klik op ‘Ok’
  12. Klik op ‘Toepassen’ en vervolgens weer op ‘Ok’