Installeren Download spel

Zodra je een download spel hebt gekocht, ontvang je van Denda Games een e-mail met daarin de gegevens van het spel. In deze e-mail staan ook een link naar de download van het spel en naar de activatiecode.

Klik op de link “Download nu”.

Het spel zal nu beginnen met downloaden. Als de download voltooid is zal de installatie opstarten. Je zal dan dit scherm te zien krijgen:

Loop door de installatie door steeds op “Volgende” te klikken. Het spel zal nu gaan installeren. Wanneer de installatie voltooid is zal je dit scherm te zien krijgen.

Klik op de knop “Voltooien”. Het spel is nu geïnstalleerd op de computer. De laatste stap die je nu nog dient te voltooien is het activeren van het spel. Als je op “Voltooien” hebt geklikt dan zal het activatiescherm van het spel naar boven komen. Zie hieronder.

Klik op de knop “Activeer spel”. Nu kom je in het veld waar je de activatiecode kunt invoeren die je van ons hebt ontvangen. Je kunt de kruisjes nu weghalen met de “Delete” knop en vervolgens de code invoeren. Klik vervolgens op  “Activeer spel”.

Het spel is nu geactiveerd en kun je het onbeperkt spelen.